Primăria Chişinău anunţă concursul „Premiul Municipal pentru Tineret 2009”

Începând cu 1 martie curent, candidaţii pot depune dosarele sau lucrările pentru participare la concursul Premiul municipal pentru tineret, ediţia 2009. Premiul este instituit de Direcţia generală educaţie, tineret şi sport a Consiliului municipal Chişinău şi se decernează anual pentru realizări şi performanţe în domeniile ştiinţei, tehnicii, literaturii şi artelor.

Anual se acordă 10 premii. La concurs pot participa tineri cu vârsta între 18 şi 35 de ani, iar premiul pentru tineret poate fi acordat atât autorilor, cât şi colectivelor de autori, doar o singură dată. Învingătorilor la concurs li se înmânează medalia, o diplomă de confirmare a titlului de Laureat al Premiului pentru tineret şi un premiu bănesc în sumă de 5000 lei.

Dosarele pot fi depuse la sediul Direcţiei generale educaţie tineret şi sport, str. Dosoftei, 99, bir. 14. Depunerea dosarelor se va încheia la 1 octombrie 2009, iar înmânarea premiilor va avea loc către Ziua Naţională a Tineretului, care se sărbătoreşte în a doua duminică a lunii noiembrie.

Modul de prezentare a lucrărilor şi documentele necesare pentru participare la concurs le găsiţi în Regulamentul Premiului municipal pentru tineret în domeniile Ştiinţei, Tehnicii, Literaturii şi Artelor, ediţia 2009

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: